دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا
"نمایشگاه اختصاصی اوراسیا، یک رویداد بزرگ و ارزشمند تجاری، اقتصادی، بازرگانی برای کشور در سال ۱۴۰۲ محسوب میشود.
دومین نمایشگاه اختصاصی کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا با حضور آقای عباس علی آبادی وزیر صنعت معدن و تجارت کشورمان، آندری اسلپنف وزیر تجارت اتحادیه اقتصادی اوراسیا، همچنین جانشین وزیر صنعت وتجارت روسیه، معاون وزیر اقتصاد و همگرایی ارمنستان، معاون وزیر تجارت و سرمایه گذاری عمان، معاون اتحادیه کارآفرینان و صنعتگران روسیه، رییس شورای تجاری روسیه و ایران، رییس اتحادیه کارآفرینان قرقیزستان، رییس مرکز صادرات روسیه در ایران، معاون گمرک روسیه و نماینده کوریدور شمال به جنوب روسیه، نمایندگان جمهوری تاتارستان-ولگاگراد، مقامات عالی رتبه اقتصادی وتجاری، سفرای کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، همراهی جمعی از تجار بازرگانان، صنعتگران و تلاشگران عرصه اقتصاد داخل و خارج از کشور به همت "شرکت مدیریت تجارت پارس کارن" در فضایی حدود ۹۰۰۰ متر مربع در محل نمایشگاه بین المللی تهران ۱۳تا۱۶ آذر ۱۴۰۲ بر گزار شد.
بالغ بر یکصد شرکت در زمینه های نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی، محصولات کشاورزی، مواد غذایی، خودرو و ماشین آلات، صنایع مختلف، مجموعه های دانش بنیان، ... در قالب هشت هزار متر مربع فضای نمایشگاهی اختصاصی برای شرکتهای داخلی و هزار متر مربع فضای اختصاصی برای شرکتهای خارجی، جدیدترین دستاوردهای خود را در زمینه های تولیدی، تجاری، بازرگانی و صادرات در طول برگزاری چهار روز نمایشگاه ارائه کردند.
تصاویر اختصاصی از افتتاحیه دومین دوره نمایشگاه اوراسیا
*
وزیر صنعت ، معدن و تجارت کشورمان در آیین افتتاحیه دومین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا که به همت "شرکت مدیریت تجارت پارس کارن" برپا شد، ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این نمایشگاه در توسعه روز افزون اهداف تجاری، اقتصادی و صنعتی میان کشورهای منطقه گفت: این فرصت صرفا برای بازدید از یک نمایشگاه نیست؛ بلکه یک رویداد بزرگ برای برقراری ارتباط عمیق و ریشه دار بین صنایع ایران و صنایع کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا محسوب میشود که در قالب یک نمایشگاه برنامه ریزی شده است تا بدین ترتیب بازرگانان وتجار کشورها با یکدیگر تعاملات اقتصادی و تجاری خود را عمیق تر کنند.
وی ضمن تقدیر بابت برگزاری دومین نمایشگاه اوراسیا، گفت: این یک فرصت ارزشمند برای شناختن بیشتر و بهتر ظرفیتهای طرفین است، ولی یک نمایشگاه کافی نیست و باید نمایشگاه های متعددی در این راستا برگزار شود.
عباس علی آبادی، افزود: چند سال پیش با رویداد نخست که امضا موافقتنامه تجارت ترجیحی بود، رشد خیلی خوبی داشتیم و همکاری های تجاری ما دو برابر افزایش پیدا کرد ولی فکر میکنم با امضا موافقتنامه تجارت آزاد در آینده نزدیک در روسیه، این روند همکاری ها بهبود بیشتری خواهد یافت.
وزیر صمت با اشاره به بازار بزرگی که حدود چهارصد میلیون نفر از مردم منطقه را پوشش خواهد داد، گفت: این چنین شرایط فرصت خوبی برای همه تجار، بازرگانان و صنعتگران خواهد بود.
وی افزود: بخش خصوصی در تعاملات بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ شرکتهای خارجی میتوانند در پروژه های مختلف صنعتی، معدنی ، عمرانی، نفت، گاز، و پتروشیمی در بخش های علمی و فناوری با شرکتهای ایرانی بطور مشترک سرمایه گذاری کنند که البته در این مسیر همکاری اتاق مشترک بازرگانی کشورها بایکدیگر و همچنین برگزاری نمایشگاه ها، تبادل هیات های تجاری و مشارکتهای چند جانبه میتواند به ارتباطات اثر گذار و موفق بخش خصوصی کشورها منجر شود.
وزیر صمت، گفت: لغو روادیدتجاری، حل مشکلات حمل و نقل، ایجاد خطوط ارتباطی نزدیک میان شرکتها، استفاده از پول و ارز ملی کشورها همچنین برطرف کردن موانع نقل و انتقالات مالی، ایجاد ساز و کارهای تهاتر و سایر سیاستگذاری های مرتبط بخشی از مهمترین اقدامات کاربردی و اثر گذار در توسعه اهداف و برنامه ها خواهد بود.